Koude & Warme voorgerechten

Koude voorgerechten

 

1. Tzatziki € 5,80
(Griekse yoghurt met knoflook en komkommer)

2. Feta € 6,50
(Griekse schapenkaas)

3. Carpaccio € 9,75
(rucola sla, parmezaanse met Italiaanse dressing)

4. Taramassalata € 6,00
(zachte vismousse van rode kaviaar)

5. Garidosalata € 9,00
(verse garnalen met cocktailsaus van Griekse likeur van mandarijn mayonaise, ketchup en appel)

6. Zalmsalata € 6,80
(met groente en Italiaanse dressing)

7. Trio vis € 9,75
(garnalen, tonijnsalade en gerookte zalm)

8. Kruidenboter € 2,50

109. Melitzanosalata €6,50
(auberginesalade met knoflook en groente)

110. Tirosalata €5,50
(fetakaas salade met paprika, tomaat en yoghurt)


Warme voorgerechten

9. Keftedakia € 7,60
(gehaktballetjes in tomatensaus)

10. Feta fournou € 8,40
(Griekse kaas uit de oven, met Griekse olijven, tomaten, ui en Griekse peperonie)

11. Feta saganaki € 8,20
(gebakken kaas met Griekse sesam)

12. Tiropita € 6,50
(bladerdeeg gevuld met feta kaas)

13. Pita speciaal € 8,75
(bladerdeeg gevuld met ham, kaas en tomatensaus)

14. Kalamaria tiganita € 8,95
(gebakken inktvisringen met knoflooksaus)

15. Midia tiganita € 8,75
(gebakken mosselen met knoflooksaus)

16. Midia saganaki € 9,30
(mosselen uit de oven met tomatensaus en kaas)

17. Garides fournou € 11,00
(scampi’s uit de oven met tomatensaus en kaas)

18. Garides met kruidenboter € 11,00
(scampi’s uit de oven met kruidenbotersaus)

19. Special pikilia € 11,95
(warme en koude hapjes)

20. Griekse verrassings voorgerecht van de kok (p.p)  € 12,00

21. Ntolmadakia € 7,50
(wijnbladeren, gevuld met gehakt en rijst)

22. Skordopsomo € 4,00
(brood met kruidenboter)